Menu

Impreuna in jurul bradului

In decembrie 2007 am initiat traditia sarbatoririi inceperii sezonului Sarbatorii Craciunului, cu bucuria impodobirii bradului si intampinarii lui Mos Craciun.

De atunci, in fiecare an la 1 decembrie, ne cuprinde frenezia cautarii bradului, cel mai inalt, cel mai stufos, cel mai verde. Pana acum, am "dovedit" de fiecare data.

Mos Craciun, dulcineii mei sunt cei mai cuminti, mai ascultatori, mai intelepti si puternici copii!

Craciun 2016

Se apropie Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului si copiii il asteapta pe Mos Craciun.

Cu ajutorul Leo Bucharest Sunshine, al Leo Advisor Serban Dragusanu @ Maya MO, alaturi de voluntari dedicati  l-am primit impreuna pe Mos Craciun la Asociatia Filatelistilor din Bucuresti.  Multumim astfel  tuturor pentru  gazduire si organizare. 

Citeşte mai departe ...

Impreuna in jurul bradului - 2014

Anul acesta am schimbat putin mersul lucrurilor in ceea ce priveste Sarbatoarea Craciunului. Am programat petrecerea pe 5 decembrie, in asteptarea lui Mos Nicolae iar eu am strans scrisorile pentru Mos Craciun ... Copiii au impodobit brazii, pentru ca anul acesta am avut 2 brazi.

Citeşte mai departe ...

Impreuna in jurul bradului - 2010

Cabinetul doamnei doctor se transforma in teren de joaca sau camp de lupta ... copiii de simt in largul lor... joaca se incinge... Provocare: care din acesti scumpilici are diabet ? Dar intoleranta la gluten ? Element ajutator: la petrecere sunt invitati toti copiii dragi noua nu doar dulcinei sau "pui" de dulcinei mari.

Citeşte mai departe ...