Menu

Tabara Oratia februarie 2015

Tabara Oratia februarie 2015

Ca sa mentin obiceiul bun de a evada cu dulcineii mei iarna si vara din peisajul citadin si din fata calculatoarelor, am hotarat sa ii facem iernii in ciuda si sa plecam la munte in absenta zapezii. Este adevarat ca este greu sa “intretii” o ceata de copii activi, care trebuie sa isi consume energia si ... “glicemia” cand afara ploua si bate vantul, dar am reusit !

Am umblat putin pe dealuri, am parcurs traseul din Aventura Parc, adaptat in functie de varsta si curaj, am avut petrecere in pijamale ( incet-incet trebuie sa bifam in aceste “escapade” tot ce este traditional pentru o tabara care se respecta), am jucat mima, am dansat, ne-am lasat pictati pe fata ( hi, hi !!), am facut origami, am colorat, ce mai .... ne-am umplut timpul si sufletul cu bucurie.

Toti copiii “participanti” la aceasta tabara poarta sisteme de monitorizare continua a glicemiei asa ca, in linistea noptii, puteai sa juri ca suntem casuta greierilor ! Multumesc Roche Romania ca ne sunteti mereu alaturi si faceti posibila aceasta ... evadare !

PS. La Oratia a nins la doua zile dupa ce am plecat !