Menu

Tabara Dulcineilor 2017

Tabara Dulcineilor 2017

Si vara aceasta ne-am facut bagajele si am pornit catre racoarea muntilor la gazdele noastre de la Tabara Oratia. Multumim  ROCHE ROMANIA, pentru sprijinul acordat in fiecare an astfel ca aceasta actiune sa fie posibila si perpetua.

Dat fiind numarul tot mai mare de copii participanti, si anul acesta am organizat 2 grupe, relativ omogene ca varste si afinitati. Ajutoare - voluntari de nadejde ne-au fost Miss Alina ( Lector Univ Dr Constanta Urzeala) si Roxana Radu, studenta UNEFS. 

Aida a fost din nou “maestru de ceremonii”.  Astfel, copiii au participat la  activitati devenite déjà traditionale, precum cautarea de comori sau escape room, escalada si traseul din Aventura Parc. Nu au lipsit nici faimoasa bataie cu apa, unde intotdeauna ne ingrijim ca tehnologia ( senzori, pompe non-waterproof) sa nu aiba de suferit … 

Am continuat si traditia “bucatarelii” si calculului carbohidratilor pentru dulciuri rapide de pregatit in casa. De data aceasta Ioana a pregatit copiilor o reteta de TORT DE BISCUITI – cu si fara gluten.

Dar la ordinea zilei a fost miscarea in aer liber, stiintific spus  exercitii fizice si jocuri motrice cu care  Miss Alina si Roxana au antrenat copiii, impletind utilul cu placutul.

Cu adevarat tabara de anul acesta poate fi cuprinsa in cateva cuvinte :

Sănătate curată...aer de munte, rouă pe iarbă, muzică și Miss Alina în acțiune!